Studio portret

anders naar elkaar gaat kijken en meer gelijkenissen ziet dan je misschien in eerste instantie zag. Denk bijvoorbeeld aan dezelfde oogopslag, het kuiltje in de kin of de lachrimpeltjes. Een studio portret is vaak niet iets wat je voor jezelf boekt en daarom heel leuk om te geven. Zet je ouders in het zonnetje of gun je opa en oma een mooi portret. 

Een studio portret is meer dan mooie foto’s; het is een moment om stil te staan bij hoe je nu bent of hoe jullie nu zijn. En dat is enorm waardevol, want het leven gaat zo snel. Met een studio portret zet je de tijd even stil en kun je later terugkijken op die dag. Bijvoorbeeld wanneer jij net zo oud bent als je moeder toen was.

Wat ik ook heel mooi vind aan studio portretten is dat je door de focus en aandacht anders naar elkaar gaat kijken en meer gelijkenissen ziet dan je misschien in eerste instantie zag. Denk bijvoorbeeld aan dezelfde oogopslag, het kuiltje in de kin of de lachrimpeltjes.

Een studio portret is vaak niet iets wat je voor jezelf boekt en daarom heel leuk om te geven. Zet je ouders in het zonnetje of gun je opa en oma een mooi portret. 

Een studio portret is meer dan mooie foto’s; het is een moment om stil te staan bij hoe je nu bent of hoe jullie nu zijn. En dat is enorm waardevol, want het leven gaat zo snel. Met een studio portret zet je de tijd even stil en kun je later terugkijken op die dag. Bijvoorbeeld wanneer jij net zo oud bent als je moeder toen was. Wat ik ook heel mooi vind aan studio portretten is dat je door de focus en aandacht

Bekijk mijn aanbod

Wie gun jij een mooi portret?

Gun jezelf, je moeder, vader, opa of oma een mooi studio portret voor een pure en persoonlijke herinnering voor altijd. 

Neem contact op