Als fotograaf vang ik jouw gouden momenten

Hoi, ik ben Christien!

OVER

Zolang ik mij kan herinneren, luister ik met veel passie naar de levensverhalen van anderen. Verhalen over het leven, gebeurtenissen, bijzondere momenten en waarom ze doen wat ze doen. En wat ik merk is dat veel mensen hier liefdevol en vol emotie over vertellen, maar uiteindelijk zal hun verhaal verdwijnen.

Met mijn fotografie wil ik deze verhalen heel graag vastleggen om te laten zien hoe bijzonder ze zijn en om ervoor te zorgen dat ze nooit vergeten worden! 

Het overlijden van mijn vader heeft mijn kijk op het leven veranderd. Ik geniet nu veel meer van de ‘gewone, kleine dingen’ en ik probeer hier bewust bij stil te staan; een lekkere cappuccino in een handgedraaid keramiek kopje, met onze lieve hond Luca naar het bos en daar al die heerlijke natuurlijke geuren opsnuiven die elk seizoen anders zijn, spelletjes doen met vriendinnen, het voeren van een goed gesprek … momenten die het leven speciaal maken.  

In 2019 overleed mijn vader op een veel te jonge leeftijd en stond ik stil bij mijn en zijn verhaal. Door dit enorme verlies kwam ik tot de ontdekking dat ik heel weinig foto’s van hem heb. Geen mooie foto om neer te zetten of om bij me te dragen. Natuurlijk neem ik ‘m voor altijd mee in mijn hart, maar ik mis de tastbare herinnering. De ‘gewone, kleine dingen’ zijn de momenten die ik mij het meest herinner en ik besefte dat dit juist de bijzondere momenten van het leven zijn. 

Mijn verhaal

verhalen vangen
puuR
persoonlijk
authentiek
voor altijd

Gouden Momenten Fotografie is …

Met Gouden Momenten Fotografie vang ik op een pure en persoonlijke manier de echte verhalen van mensen door hun gouden momenten voor altijd vast te leggen. Om stil te staan bij hoe het leven nu is en als herinnering voor later. 

Gouden momenten van nu als herinnering voor later

Mijn missie

ONTDEK MIJN AANBOD

Een paar feitjes over mij

Als ochtendmens geniet ik ontzettend van mijn ochtendwandeling met mijn hond en van alle mensen die ik tegenkom.

Ik ben gek op spelletjesavonden met vrienden en familie.

Mijn favoriete gerecht is stoofpeertjes met rollade en gefrituurde aardappeltjes. 

Ik ben opgegroeid op het platteland met pony’s, paarden, kippen, schapen en een hond; ik kan - en wil - mij geen leven zonder dieren voorstellen.

Ik ben enorm dankbaar voor mijn leven met m’n lieve vriend Willian en onze hond Luca.

Ik hoor graag jouw verhaal!

Neem contact op