En dat vind ik zo zonde! Want een moment dat nu niet zo speciaal lijkt, kan later heel speciaal zijn. Denk aan het vastleggen van verschillende generaties op rij, een mooi portret van je ouders of een hobby van je opa. Zeker omdat de oudere generatie niet is opgegroeid met foto’s. Door gouden momenten vast te leggen, kun je hier altijd op terugkijken en blijven ze je voor altijd bij. Wil je een fotoshoot cadeau doen aan je moeder, vader, opa of oma? Dat kan zeker! Neem contact met me op voor de mogelijkheden.

Foto’s zijn tegenwoordig een groot onderdeel van ons leven. Alles wat we bijzonder, mooi of opvallend vinden leggen we vast. Maar hoe zit het met de ‘gewone’ dingen in het leven? Een dagje met de familie, met de kinderen langs opa en oma of een goed gesprek met je vader? Omdat dit soort momenten gewoon zijn geworden, staan we er minder bij stil en denken we er niet zo snel aan om ze vast te leggen. Misschien maak je weleens een fotootje tussendoor, maar de kans is groot dat deze verdwijnt tussen al je andere foto’s en je er nooit meer naar kijkt.

De gewone dingen in het leven zijn juist goud waard

Aanbod

Bekijk de details

Een studio portret is mooi en waardevol om te hebben. Voor nu én voor later.

Studio portret

Bekijk de details

Een dag uit het leven van je moeder, vader, opa of oma om nooit meer te vergeten.

Een dag uit het leven van ...

Ook goed om te weten

Portfolio

Dit is inclusief

Investering: €297,-

Deze shoot wordt niet zo snel door mensen zelf geboekt en daarom is het een mooi cadeau om te geven! Voor je moeder, vader, opa of oma én voor jezelf als herinnering voor later. Welk verhaal wil jij voor altijd vastleggen?

Een hobby, routine, dagelijkse bezigheid … welk verhaal wil jij vastleggen van je moeder, vader, opa of oma? Vaak zijn de ‘gewone dingen’ juist goud waard, omdat ze herkenbaar, vertrouwd en persoonlijk zijn. Samen met je moeder, vader, opa of oma ga ik op pad en wil ik meer te weten komen over zijn of haar verhaal. Ik wil hem of haar echt beter leren kennen, zodat ik weet wat voor verhaal erachter zit en welke beelden hierbij horen. 

Een dag uit het leven van …

- Reiskosten binnen een straal van 15 km rondom Nijkerk.*

* Reiskosten vanaf 15km: €0,35/km  

- Je moeder, vader, opa of oma mag zelf 20 hoge resolutie foto’s uitkiezen.

- Na de shoot stuur ik een preview via WhatsApp.

- Op een locatie die bij je moeder, vader, opa of oma past.


- De shoot duurt ongeveer 2 uur.

- Kennismakingsgesprek.

Dit is inclusief:

- Ik woon in Nijkerk, maar kom graag richting je moeder, vader, opa of oma. Wil je op een locatie afspreken dat buiten een straal van 15 km valt? Hou dan rekening met een reiskostenvergoeding van 0,35/km. 

- Wil je een fotoalbum maken of een bepaalde foto laten afdrukken? Neem contact met me op voor de mogelijkheden.

- Wil je moeder, vader, opa of oma meer dan 20 foto’s? Dat kan! Per extra foto komt er 12,- bij. 

- Binnen 4 weken stuur ik alle foto’s. 


- Na de preview stuur ik de factuur. Wanneer ik de betaling binnen heb, ga ik aan de slag met de nabewerking.

- Het contact loopt, naast de kennismaking en de shoot, vooral via WhatsApp. Is dit niet mogelijk? Geen probleem, dan kijken we naar een optie die wel past. 

- Ik vind het belangrijk om het verhaal van je moeder, vader, opa of oma tot in de details te vangen en daarom nemen we de tijd. Geen gehaast, maar een fijne en gezellige sfeer, zodat we allebei op ons gemak zijn. 

Goed om te weten

Ook goed om te weten

Portfolio

Dit is inclusief

Investering: €197,-

Met een studio portret is deze persoon voor altijd in je leven en zie je wellicht steeds meer gelijkenissen. De kraaienpootjes, de glimlach, de oogopslag. Puur, persoonlijk en zo waardevol om te hebben. Voor nu én voor later.

Heb jij een mooie foto, bijvoorbeeld van je moeder of opa? Hoe cliché het ook klinkt, het leven gaat snel. Momenten vliegen voorbij zonder dat je erbij stil hebt kunnen staan. Met een studio portret zet je de tijd even stil en vang je jouw moeder, vader, opa of oma precies zoals hij of zij nu is. Op dit moment. 

Studio portret

- Je moeder, vader, opa of oma mag zelf 5 hoge resolutie foto’s uitkiezen.

- Na de fotoshoot stuur ik een preview via WhatsApp.

- Het is bij mij in de studio.

- Het studio portret duurt ongeveer 2 uur.

- Stylingadvies.

- Kennismakingsgesprek.

Dit is inclusief:

- Na de preview stuur ik de factuur. Wanneer ik de betaling binnen heb, ga ik aan de slag met de nabewerking.

- Binnen 4 weken stuur ik alle foto’s. 

- Wil je moeder, vader, opa of oma meer dan 5 foto’s? Dat kan! Per extra foto komt er 12,- bij. 

- Wil je een fotoalbum maken of een bepaalde foto laten afdrukken? Neem contact met me op voor de mogelijkheden.

- Het contact loopt, naast de kennismaking en het studio portret, vooral via WhatsApp. Is dit niet mogelijk? Geen probleem, dan kijken we naar een optie die wel past. 

- De studio is in Nijkerk en er hangt een fijne, gemoedelijke sfeer. Je kunt je in mijn studio omkleden, voorbereiden, even wat drinken en gebruikmaken van het toilet.

- Ik vind het belangrijk om de tijd te nemen, zodat we allebei op ons gemak zijn. We drinken even een kop koffie, leren elkaar wat beter kennen en ik geef tips tijdens de shoot, zodat je moeder, vader, opa of oma optimaal kan genieten van dit moment. 

Goed om te weten

Het was heel leuk vanmiddag, weer een ervaring rijker en zulke prachtige foto's zelfs van mij. Voor mij/ons ben je een kampioen. Oh en hier de reacties van de kinderen: ‘Wat een prachtige foto's!! Echt super gewoon.’ ‘Geweldige foto’s, echt prachtig! Deze worden ingelijst.’

"Geweldige foto's, echt prachtig! Deze worden ingelijst."

Wij zijn niet van die fotomodellen, geen idee hoe je moet staan, zitten of liggen. Maar toen kwam Christien en ze was meteen enthousiast: 'Oh, kijk dan doen we het daar en daar, mooi met die bloemen en zo bij het hek'.

We waren best wel een beetje gespannen, maar die spanning gleed heel snel weg.

- Piet & Joke

"De avond ging zo als vanzelf. voor we het wisten ging de mooie rode avondzon al onder."

Als fotograaf maak ik niet zomaar mooie foto’s, maar wil ik jouw verhaal vastleggen. Het verhaal achter je hobby, de liefde voor elkaar, een dag uit je leven … hiervoor vind ik het belangrijk om jou beter te leren kennen.

Daarnaast vind ik het ook gewoon heel leuk en interessant om jouw verhaal te horen.

Voor de fotoshoot

Het is tijd voor de fotoshoot! Sommigen vinden het heel leuk en anderen vinden het best spannend, maar geen zorgen; ik zorg voor een fijne, ontspannen sfeer, zodat jij volledig jezelf kunt zijn en kunt genieten van dit moment. Denk aan spontane momenten met je partner, je aanstekelijke lach wanneer je aan een bepaald moment denkt, de trotse blik in je ogen. Ik leg het allemaal voor je vast op een pure, persoonlijke manier voor een herinnering om nooit te vergeten.

De fotoshoot

Na de fotoshoot deel ik zo snel mogelijk een preview van een aantal foto’s, zodat je direct kunt nagenieten! Ook vraag ik je de betaling te voldoen, zodat ik aan de slag kan met de nabewerking en het maken van een selectie.

Binnen 4 weken krijg je alle foto’s digitaal. Wil je bijvoorbeeld een fotoalbum maken of een bepaalde foto laten afdrukken? Neem contact met me op voor de mogelijkheden. 

Na de fotoshoot

Volgende

Werkwijze

Verzenden

Wil jij het ochtendritueel van je opa nooit meer vergeten, verras jij je moeder met een studio portret als (Moederdag)cadeau of wil je de hobby van je vader voor altijd vastleggen? Ik ben er om de gouden momenten van het leven te vangen! Neem contact met me op om even kennis te maken en/of voor meer informatie. 

Ik bekijk je berichtje en kom zo snel mogelijk bij je terug.

Verzonden!

Gouden momenten om nooit meer te vergeten