Een dag uit het leven van ...

ontmoeten en al hun verhalen te horen; hoe zij in het leven staan, hoe ze tot deze hobby of baan zijn gekomen, familieverhalen. Als fotograaf vind ik het belangrijk om jou echt te leren kennen, zodat ik jouw gouden momenten kan vangen. Een storytelling shoot kun je voor jezelf boeken, maar is ook enorm leuk om te geven aan je moeder, vader, opa of oma. Zeker omdat zij niet echt zijn opgegroeid met foto’s en misschien zelf niet zien hoe mooi en speciaal hun verhaal is.

Verhalen die ik al heb mogen vastleggen. Van een schapenscheerder, wandelfanaat in Oostenrijk, tot aan een mollenvanger … voor deze mensen is dit hun leven en vinden ze het niet per se speciaal. Maar juist de ‘gewone’ dingen en momenten zijn enorm waardevol. Door dit vast te leggen, krijg je pure en persoonlijke foto’s met een verhaal en een mooie herinnering voor later.

Ik vind het geweldig om nieuwe mensen te ontmoeten en al hun verhalen te horen; hoe zij in het leven staan, ontmoeten en al hun verhalen te horen; hoe zij in het leven staan, hoe ze tot deze hobby of baan zijn gekomen, familieverhalen. Als fotograaf vind ik het belangrijk om jou echt te leren kennen, zodat ik jouw gouden momenten kan vangen.

Een storytelling shoot kun je voor jezelf boeken, maar is ook enorm leuk om te geven aan je moeder, vader, opa of oma. Zeker omdat zij niet echt zijn opgegroeid met foto’s en misschien zelf niet zien hoe mooi en speciaal hun verhaal is.


Verhalen die ik al heb mogen vastleggen. Van een schapenscheerder, wandelfanaat in Oostenrijk, tot aan een mollenvanger … voor deze mensen is dit hun leven en vinden ze het niet per se speciaal. Maar juist de ‘gewone’ dingen en momenten zijn enorm waardevol. Door dit vast te leggen, krijg je pure en persoonlijke foto’s met een verhaal en een mooie herinnering voor later. Ik vind het geweldig om nieuwe mensen te ontmoeten en al hun verhalen te horen; hoe zij in het leven staan,

Bekijk mijn aanbod

Wat is jouw verhaal?

Leg een dag uit het leven van je moeder, vader, opa of oma voor altijd vast met deze shoot! Een leuke herinnering voor jezelf én voor de mensen die je liefhebt. 

Neem contact op